Free cookie consent management tool by TermsFeed Βόρεια Πιερία: Ο καθηγητής κ. Στογιαννόπουλος στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” – OlymposPress.gr
Βόρεια Πιερία: Ο καθηγητής κ. Στογιαννόπουλος στο συνδυασμό
 “Θέλουμε και Μπορούμε”

Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του κ. Μανώλα ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του καθηγητού μέσης εκπαίδευσης κ. Δημητριου Στογιαννόπουλου.
Ο κ. Στογιαννόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Μετά την αποφοίτησή του από Δημοτικό σχολείο και το εξατάξιο Γυμνάσιο Αλεξανδρειας, εισήχθη στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απ´ όπου έλαβε πτυχίο Ηλεκτρολόγου-Μηχανολόγου Μηχανικού. Είχε Τεχνικό Γραφείο Ηλεκτρομηχανολογικών μελετών και κατασκευών. Διετέλεσε προϊστάμενος λειτουργίας στο υδροηλεκτρικό εργοστάσιο της ΔΕΗ στο Πολύφυτο, καθώς και καθηγητής εφαρμογών στο ΤΕΙ της Θεσσαλονίκης. Τώρα εργάζεται ως καθηγητής στο ΕΠΑΛ της Αλεξάνδρειας, όπου είναι Τομεάρχης Ηλεκτρολογικού Τομέως, αλλά κατοικεί μόνιμα εδώ και πολλά χρόνια στη Μεθώνη. Διετέλεσε προπονητής μπάσκετ στο σύλλογο "Αλκέτας" Αλεξανδρείας, καθώς και διαιτητής μπάσκετ στην ΕΚΑΣΚΕΜ. Ήταν μέλος του συλλόγου "Κυψέλη Εθελοντισμού" Μεθώνης καθώς και των αθλητικών συλλόγων μπάσκετ "Αλκέτας" Αλεξανδρείας και "Αιγινιακός" Αιγινίου. Είναι παντρεμένος και έχει τρία (3) παιδιά.
Σε δήλωσή του ο κ. Στογιαννόπουλος ανέφερε: “Αποφάσισα να συμμετέχω στον συνδυασμό του νυν και υποψηφίου Δημάρχου για την επόμενη πενταετία Μανώλα Αναστασίου, λόγω της έως τώρα σωστής διαχείρισης των οικονομικών του δήμου, των έργων υποδομής που υλοποιήθηκαν, των έργων διευκόλυνσης του πολίτη, του ήθους του ιδίου και του συνδυασμού του, καθώς και διότι έχει όραμα για το δήμο μας γενικότερα και την κοινότητα Μεθώνης ειδικότερα κατά τη νέα δημαρχιακή του θητεία.”

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.