Free cookie consent management tool by TermsFeed Βόρεια Πιερία: Νέα υποψηφιότητα στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του κ. Μανώλα – OlymposPress.gr
Βόρεια Πιερία: Νέα υποψηφιότητα στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του κ. Μανώλα

Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της κ. Παναγιώτας Στεφανή.
Η κ. Στεφανή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και μεγάλωσε στο Αιγίνιο. Πατέρας της ο Ηλίας Στεφανής και μητέρα της η Χρυσούλα Σωτηριάδου-Στεφανή. Μετά την αποφοίτησή της απο το Γενικό Λύκειο Αιγινίου, απεφοίτησε από το Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Κατερίνης στην ειδικότητα “Ειδικός Εφαρμογών Πληροφορικής με πολυμέσα”. Συνέχισε τις σπουδές της σε ιδιωτικό Ι.Ε.Κ. απ´όπου απεφοίτησε ως “Βοηθός Λογιστού”. Μετά τις σπουδες της έκανε την πρακτική της άσκηση στο Κεντρικό Κατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας Κατερίνης στο τμήμα Εισαγωγών-Εξαγωγών. Κατόπιν εργάστηκε ως καθηγήτρια Πληροφορικής σε φροντιστήρια της Κατερινης και του Πλαταμώνα. Παράλληλα εργαζόταν και εργάζεται έως και σήμερα ως Υπάλληλος Γραφείου-Βοηθός Λογιστού. Διετέλεσε μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αιγινίου. Είναι παντρεμένη με τον Παύλο Προβατίδη ο οποίος διατηρεί Λογιστικό Γραφείο στο Αιγίνιο και έχουν δυο κόρες, τη Γεωργία και τη Χρυσούλα.
Σε δήλωση της η κ. Στεφανή ανέφερε: “Αγαπώ και σέβομαι τον τόπο όπου έχω μεγαλώσει και ζω με την οικογένεια μου. Ο τόπος μας χρειάζεται πρόοδο και ανάπτυξη. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να αποδεχτώ την πρόταση του κ. Μανώλα, διότι μπορούμε όλοι μαζί να αγωνιστούμε αφού θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας.”

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.