Free cookie consent management tool by TermsFeed Βόρεια Πιερία: Νέα υποψηφιότητα στο συνδυασμό του κ. Μανώλα – OlymposPress.gr

Βόρεια Πιερία: Νέα υποψηφιότητα στο συνδυασμό του κ. Μανώλα

 Από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της κ. Κυριακής Καμπέρη.
Η κ. Καμπέρη γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και κατάγεται από πολύτεκνη οικογένεια. Και η ίδια είναι πολύτεκνη, έχοντας αποκτήσει τέσσερις (4) γιούς. Έχει αποφοιτήσει από το 2ο Γυμνάσιο Αλεξανδρείας και έχει κάνει εκπαίδευση στο χειρισμό Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Είναι παντρεμένη με τον κ. Κωνσταντίνο Γερμανό, κατοικούν στα Παλαιάμπελα και είναι μέλος του Συλλόγου Γυναικών Παλαιαμπέλων. Ασχολείται με τη γεωργία ενώ παράλληλα έχει εργαστεί κατ´επανάληψη στην υπηρεσία καθαριότητος του δήμου μας.
Σε δήλωσή της η κ. Καμπέρη ανέφερε: “Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω την πρόοδό του. Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά γιατί Θέλω και πιστεύω ότι Μπορώ να βοηθήσω στη συνέχιση της προσπάθειας του Δημάρχου μας και των συνεργατών του.”

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.