Free cookie consent management tool by TermsFeed Αρχαιρεσίες στον Γ.Α.Σ. ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κατερίνης ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΑΛΚΙΝΟΟΥ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ – OlymposPress.gr
Αρχαιρεσίες στον Γ.Α.Σ. ΑΡΧΕΛΑΟΣ Κατερίνης
ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΑΛΚΙΝΟΟΥ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ
  Με την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, την έκθεση της εξελεγκτικής επιτροπής, την τροποποίηση-εναρμόνιση του καταστατικού, την εκλογή νέου προέδρου και διοικητικών μελών καθώς και εξελεγκτικής  επιτροπής, πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2022, στο Πνευματικό Κέντρο Κατερίνης, η γενική συνέλευση του Γυμναστικού Αγωνιστικού Συλλόγου «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» Κατερίνης.
  Πρόεδρος της γενικής συνέλευσης, εκλέχτηκε ομόφωνα ο Περικλής Χατζηγιάννης και γραμματέας η Ευρώπη Υφαντίδου, ενώ πριν ξεκινήσουν οι διαδικασίες, μετά από εισήγηση του κ. Τασόπουλου, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αειμνήστου επί σειρά ετών προέδρου του Αρχελάου, Θεόδωρου Διαμαντόπουλου.
  Παρουσιάζοντας το διοικητικό και οικονομικό απολογισμό, ο επανεκλεγείς πρόεδρος του κορυφαίου συλλόγου της Πιερίας, Αλκίνοος Τασόπουλος, αναφέρθηκε στην εκ των πραγμάτων τελευταία τριετία η οποία λόγω της πανδημίας, περιόρισε τις δραστηριότητες του Αρχελάου, επισημαίνοντας: «Παρά τα προβλήματα και τα οκτώ τμήματα μας παρουσίασαν αξιόλογη δράση και  μοναδικές επιτυχίες στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Καθημερινά γινόμαστε και περισσότεροι λόγω του ενδιαφέροντος να ενταχθούν στο σωματείο μας πληθώρα νέων παιδιών. Η συμβολή των γονέων είναι καθοριστική στην ελπιδοφόρα πορεία μας.»
  Στη συνέχεια ο κ. Τασόπουλος αφού ευχαρίστησε και συνεχάρη τους προπονητές και τους συνεργάτες, ανέλυσε το παραγωγικό έργο του κάθε τμήματος, καυτηριάζοντας τη στάση της πολιτείας που ενώ επιβάλλει οικονομικούς κανόνες, δεν επιχορηγεί αξιοπρεπώς και δεν στηρίζει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.
  «Πως θα αναπτύξουμε το αθλητικό προϊόν, όταν υπάρχουν ελλείψεις σε αγωνιστικούς χώρους, όταν κάποιοι από αυτούς είναι σε άθλια κατάσταση υποδομής. Δεν αναλάβαμε πανελλήνιο πρωτάθλημα και φέτος λόγω της κακής κατάστασης του στίβου, στο πρώτο αθλητικό κέντρο Κατερίνης. Όπου παρά τις προσπάθειες του Δημάρχου, Κωνσταντίνου Κουκοδήμου, το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται.» τόνισε ο κ. Τασόπουλος.
  Για το έργο και την προσφορά του Γ.Α.Σ. «Ο ΑΡΧΕΛΑΟΣ» Κατερίνης  στον  Ελληνικό αθλητισμό, τοποθετήθηκαν ο πρώην πρόεδρος, Δημήτριος Παπαδημητρίου και το ιστορικό στέλεχος, Χαράλαμπος Ζαπουνίδης.
Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
  Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με την εκλογή του προέδρου της εφορευτικής επιτροπής, του δικηγόρου Ιωάννη Διδασκάλου και των μελών, Παναγιώτη Τερζόπουλου και Ιορδάνη Τσαχουρίδη, οι οποίοι πραγματοποίησαν την εκλογική διαδικασία.
  Πρόεδρος επανεξελέγη παμψηφεί, ο Αλκίνοος Τασόπουλος.
  Τα υπόλοιπα μέλη που συγκροτούν το νέο διοικητικό συμβούλιο, είναι με αλφαβητική σειρά, οι:
Κανταρτζής Μιχάλης
Κωνσταντινίδης Κυριάκος
Μαυροειδής Αθανάσιος
Σαββίδης Χαράλαμπος
Σαμακοβλής Ιωάννης
Σεϊτανίδης Θεόδωρος
Σταγκίδης Ελευθέριος
Τζώτζος Βασίλειος
  Τις θέσεις της εξελεγκτικής επιτροπής, απαρτίζουν, οι:
Καλπακίδης Κυριάκος
Καραντώνης Βασίλειος  
Σαρρή Δάφνη.
 
 
Ρεπορτάζ: Περικλής Χατζηγιάννης

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.