Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας και Τύπου
20/04/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αποκατάσταση της αλήθειας

Σε συνέχεια των δημοσιευμάτων των τελευταίων ημερών, σε συγκεκριμένα ηλεκτρονικά ΜΜΕ της πόλης μας, πραγματοποιήθηκε σχετική ενδελεχής έρευνα, επικοινωνία και αλληλογραφία με τους αρμόδιους φορείς, όπως το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και τη Διευθύντρια του ΕΚΑΒ. Έτσι, διαπιστώθηκε πως πρόκειται δυστυχώς για αναληθείς σχολιασμούς και μεθοδευμένη πολιτική διαστρέβλωση των γεγονότων. Η πραγματικότητα είναι ότι το ατύχημα προκλήθηκε σε γειτονική πόλη και κατά την επίσκεψή της στην Κατερίνη, η συγκεκριμένη κυρία, αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία και έτσι διακομίσθηκε από τους οικείους της στο Νοσοκομείο της Κατερίνης, όπου και νοσηλεύεται ακόμη.

Είναι πραγματικά λυπηρό το συγκεκριμένο γεγονός να συνοδεύεται από τον τίτλο: «Σκόνταψε στο δολοφονικό πεζόδρομο της Κατερίνης. Νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Κατερίνης», που αμαυρώνει το κύρος και τη φήμη της πόλης μας, μιας πόλης που εκτός των άλλων αποτελεί έναν σημαντικό τουριστικό προορισμό της χώρας μας, για μικροπολιτική και δημιουργία σκοπίμων εντυπώσεων.

Κατόπιν όλων αυτών, ο Δήμος Κατερίνης προτίθεται να προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια σε βάρος όλων όσων αναπαράγουν αναληθείς ειδήσεις και διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα μόνο για ίδιον όφελος, σε βάρος του συνόλου των δημοτών μας και της εικόνας που αξίζει στην πόλη μας.