ΑΠΕΒΙΩΣΕ Ο ΑΛΕΚΟΣ ΤΣΙΩΤΣΙΟΣ
  Μια πολυσχιδής προσωπικότητα με ενασχόληση στο εμπόριο ανθέων, αλλά και τεράστια προσφορά στον κοινωνικό, πολιτιστικό και αθλητικό ιστό της Πιερίας και γενικότερα, ο Αλέξανδρος (Αλέκος) Τσιώτσιος, αποδήμησε εις Κύριον.
  Ο εκλιπών στη διάρκεια του βίου του έτυχε της αγάπης και του σεβασμού όλων λόγω του μειλίχιου χαρακτήρα του, του αλτρουισμού που τον χαρακτήριζε και της άοκνης διάθεσης για προσφορά με ότι ασχολείτο.  
  Ο αγαπημένος Αλέκος, στον εμπορικό τομέα δραστηριοποιήθηκε από τη δεκαετία του ΄60 ως καταστηματάρχης ανθέων στο κέντρο της Κατερίνης, διατελών παράλληλα και ως πρόεδρος του Ελληνικού τομέα του παγκόσμιου δικτύου ανθοπωλών INTERFLORA.
  Ξεχωριστή η συνδρομή του στον πολιτισμό μέσω της Εταιρείας Πιερικών Μελετών-Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης, του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου και σειράς άλλων συλλόγων και φορέων.
  Στο άθλημα που αγάπησε, το μπάσκετ και στην ομάδα που υπηρέτησε με πάθος, τον Πιερικό, πρόσφερε στην κυριολεξία τα πάντα. Ξεκίνησε ως αθλητής στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Νάουσα και ένα χρόνο μετά την ίδρυση τμήματος καλαθόσφαιρας, το 1969, στον Σ.Φ.Κ. «Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ» αναλαμβάνει έφορος, οδηγώντας την ομάδα στην κορυφαία κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ, την περίοδο 1982-1983.
ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΝΟΜΑΤΟΔΟΣΙΑΣ
  Προς τιμή του επονομαζόμενου πρύτανη του Πιερικού μπάσκετ, Αλέκου Τσιώτσιου, με την τεράστια προσφορά στην πόλη, είναι φρόνιμο να δοθεί το όνομα του αποβιώσαντα, στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης. Είναι η ελάχιστη αναγνώριση της προσφοράς του αείμνηστου Αλέκου μας, ο οποίος στο διάβα της ζωής του εκτιμήθηκε από όλους μας.
  Ο εκλιπών μετέβη στις «Αιώνιες Μονές» τα ξημερώματα της Κυριακής, ενώ η εξόδιο ακολουθία και η ταφή, θα πραγματοποιηθούν αύριο Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022. Στις 12 το μεσημέρι στη Νάουσα.
  Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.
   
Ρεπορτάζ: Περικλής Χατζηγιάννης