Free cookie consent management tool by TermsFeed «Ανθισμένες Κερασιές της Πιερίας» – OlymposPress.gr
«Ανθισμένες Κερασιές της Πιερίας»
Οι αθόρυβοι πρωταγωνιστές
  Ίσως και ο πιο αισιόδοξος, δεν θα περίμενε την επιτυχία του θεσμού των «Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας» που υλοποίησαν το διήμερο 13 και 14 Απριλίου 2024 στους κερασώνες του Κολινδρού και της Ράχης, η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Πιερικός Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής (Π.Ο.Τ.Α.Π.).
  Ήταν η πρώτη φορά που επιχειρήθηκε το εγχείρημα κατά το πρότυπο των «Ανθισμένων Διαδρομών-Λευκάδιος Χερν» που εφαρμόζει ανά τη χώρα ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού με προτροπή της προέδρου του Άντζελας Γκερέκου. Αναμφίβολα η επιτυχία του οφείλεται στην αποδοχή του κοινωνικού συνόλου που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα.
  Βέβαια η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και ο Π.Ο.Τ.Α.Π. δεν ήταν μόνοι, αλλά είχαν την υποστήριξη των λοιπών μελών του Οργανισμού, αλλά και φορέων που συνέδραμαν στην όλη πρωτοβουλία.
  Όμως, πάντα σε ανάλογες εκδηλώσεις υπάρχουν οι … αθόρυβοι πρωταγωνιστές. Αυτοί που επιλαμβάνονται του προγραμματισμού, της προετοιμασίας, της οργάνωσης και της πραγματοποίησης της δράσης.
  Έναν ρόλο που οδήγησαν επάξια σε καθόλα αίσια έκβαση, ο διευθυντής του Π.Ο.Τ.Α.Π. Βασίλης Δήμου και ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ράχης Πιερίας «Ο Άγιος Λουκάς», Δημήτρης Ντούρος.
  Δύο δυναμικά παιδιά με διαχρονική δυναμική στα κοινά του τόπου. Αδιαμφισβήτητα με τέτοιους συντοπίτες η Πιερία σίγουρα κερδισμένη.
Συγχαρητήρια Δημήτρη και Βασίλη.

Ρεπορτάζ: Περικλής Χατζηγιάννης
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.