Free cookie consent management tool by TermsFeed Ανακοίνωση υποψηφιότητος με το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” – OlymposPress.gr
Δήμος Πύδνας- Κολινδρού: Ανακοίνωση υποψηφιότητος με το συνδυασμό
“Θέλουμε και Μπορούμε”

Με την παρακάτω δήλωσή της η κ. Ευανθία (Εύα) Νταντάμη ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου με το συνδυασμό του κ. Μανώλα:
“Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Παλαιόστανη. Είμαι παντρεμένη με τον Ευριπίδη Θεοδοσίου και έχουμε ένα γιό, τον Εμμανουήλ. Κατοικούμε στον Κολινδρό, του οποίου τις παραδόσεις σέβομαι και τιμώ. Είμαι ελεύθερη επαγγελματίας και διατηρώ κατάστημα φωτογραφικών ειδών στον Κολινδρό. Έχω διατελέσει τόσο Πρόεδρος όσο και Αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Κολινδρού “Νικόλαος Λούσης”, όπου συνεχίζω να είμαι ενεργό μέλος. Αγαπώ την κοινωνική προσφορά και μ´ αρέσει να προσφέρω εθελοντική υπηρεσία. Στήριξα και συνεχίζω να στηρίζω τον κ. Μανώλα γιατί τον διακρίνει το ήθος, η αξιοπρέπεια και πολλά άλλα καλά στοιχεία που τον διακατέχουν σαν άνθρωπο. Είναι μεγάλη μου τιμή να είμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο που μιλάει με πράξεις και ΟΧΙ με μεγάλα λόγια. Θεωρώ τη συμμετοχή μου στις αυτοδιοικητικές εκλογές ως καθήκον και φυσικά όχι ως επάγγελμα.”

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.