Free cookie consent management tool by TermsFeed Αναβάλλεται για το Σάββατο 11 Νοεμβρίου η συνάντηση για το πρώτο σχέδιο δράσης στο πλαίσιο του έργου Breed – OlymposPress.gr
Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
03-11-2023

Αναβάλλεται για το Σάββατο 11 Νοεμβρίου η συνάντηση για το πρώτο σχέδιο δράσης στο πλαίσιο του έργου Breed

Αναβάλλεται για το επόμενο Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 10.00-12:00 το πρωί, στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, η προγραμματισμένη για αύριο (Σάββατο 04/11), συνάντηση στο πλαίσιο του πρώτου σχεδίου δράσης για την ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας μέσω του έργου Breed.

Το έργο, όπως είναι γνωστό, χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα SMP-COSME-2021-RESILIENCE, ενώ ο σκοπός της συνάντησης είναι να διαμορφωθεί ο πυρήνας του σχεδίου δράσης μέσα από συμμετοχικές δραστηριότητες και εργαστήρια, να καθοριστούν τα βασικά πεδία δράσης και να προταθούν επεμβάσεις.

Ο Δήμος Κατερίνης προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους είτε φορείς της κοινωνικής οικονομίας, οργανισμούς από τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, είτε άτομα που μπορούν να συμβάλουν, να συμμετάσχουν στην κοινή υλοποίηση του σχεδίου δράσης.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.