Free cookie consent management tool by TermsFeed ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ: Μία από τα ίδια, από τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Δίου- Ολύμπου. – OlymposPress.gr
    Για μία ακόμη φορά γίναμε μάρτυρες του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζονται τα θέματα των συνεδριάσεων του Δ.Σ.του Δήμου Δίου Ολύμπου.
    Για μία ακόμη φορά ο φάκελος που αποστέλλεται στους δημοτικούς συμβούλους ήταν ελλιπής εισηγήσεων.  Για ένα σημαντικό αριθμό θεμάτων δεν υπάρχουν εισηγήσεις. Πώς λοιπόν το εξηγεί  αυτό η δημοτική αρχή; Μήπως κάποια θέματα δεν είναι μεγάλης σπουδαιότητας και δεν χρήζουν εισηγήσεων; Μήπως σκοπίμως  δεν ενημερώνονται οι δημοτικοί σύμβουλοι για να μην έχουν άποψη για κάποια θέματα; Μήπως  η οργάνωση των συνεδριάσεων δε γίνεται τόσο υπεύθυνα ώστε δεν έχει και τόσο μεγάλη σημασία να ενημερώνονται τα μέλη; Μήπως  είναι απλώς αμέλεια;
    Τα ερωτήματα πρέπει να απαντηθούν άμεσα. Η αντιμετώπιση  αυτή ,σχετικά με την ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. «κονταίνει» τη Δημοκρατία στο Δήμο μας.
    Πρότασή μας  είναι,  η ανακοίνωση των συνεδριάσεων να γίνεται εγκαίρως και όχι 1-2 ημέρες πριν τη πραγματοποίησή τους καθώς επίσης να αναρτώνται και οι  πλήρεις εισηγήσεις των θεμάτων  στο διαδίκτυο.


Η  ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ  ΕΠΙΤΡΟΠΗ  ΤΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΥ –ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ –ΟΛΥΜΠΟΥ.

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.