Free cookie consent management tool by TermsFeed Ακόμη δύο (2) υποψήφιοι στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” – OlymposPress.gr
Ακόμη δύο (2) υποψήφιοι στο συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε”
       
     Στην ανακοίνωση δύο (2) ακόμη υποψηφίων προχώρησε ο συνδυασμός “Θέλουμε και Μπορούμε”. Συγκεκριμένα, του κ. Κωνσταντίνου Ζορμπά και του κ. Ιωάννη Σπανού.  
     Ο κ. Ζορμπάς γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λιβάδι. Τελείωσε το Δημοτικό Σχολείο στη γενέτειρά του και στη συνέχεια φοίτησε στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Αιγινίου, απ´ όπου και αποφοίτησε. Σπούδασε στη Μέση Τεχνική Επαγγελματική Νοσηλευτική Σχολή και εργάζεται ως Νοσηλευτής σε Δομή Ψυχικής υγείας.
     Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου Κολινδρού καθώς και Πρόεδρος της Κοινότητος Λιβαδίου.
     Είναι μέλος του Συλλόγου Εθελοντών του δήμου Πύδνας-Κολινδρού “Κοινωνική Προσφορά”.
     Σε δήλωσή του ο κ. Ζορμπάς ανέφερε:
      « Η αγάπη για τον τόπο μου μ´ έκανε στο παρελθόν να ασχοληθώ με τα κοινά. Οι συντοπίτες μου με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο της Κοινότητος Λιβαδίου. Επαγγελματικές υποχρεώσεις  δεν μ´ επέτρεψαν για αρκετά χρόνια να συνεχίσω την ενασχόλησή μου με τα κοινά. Βλέποντας την προσπάθεια που γίνεται την τελευταία τριετία από το συνδυασμό “Θέλουμε και Μπορούμε” του κ. Δημάρχου για το νοικοκύρεμα, την πρόοδο και την αναβάθμιση του δήμου μας, θέλω κι εγώ να συμβάλω σ´ αυτή την προσπάθεια. »

     Ο κ. Σπανός γεννήθηκε στην Κατερίνη και μεγάλωσε στο Παλαιό Ελευθεροχώρι, από το Δημοτικό Σχολείο του οποίου και αποφοίτησε. Πατέρας του είναι ο Γιώργος Σπανός που διετέλεσε Πρόεδρος στην Ένωση καπνοπαραγωγών Πιερίας και είχε πολιτευθεί με το ΔΗΚΚΙ. Μετά την αποφοίτησή του από το Γυμνάσιο Μακρυγιάλου φοίτησε στο 3ο Τ.Ε.Ε. Κατερίνης στον τομέα Μηχανολογικού και στην ειδικότητα Μηχανών και συστημάτων αυτοκινήτου.
     Μετά την αποφοίτησή του από το Τ.Ε.Ε. κατετάγη ως εθελοντής στο Στρατό προκειμένου να εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις. Μετά την απόλυσή του από το Στρατό ασχολήθηκε με τον πρωτογενή τομέα και συγκεκριμένα με την παραγωγή, προώθηση και εμπορία αγροτικών προϊόντων στην Κεντρική αγορά Θεσσαλονίκης.
     Το 2006 μεταπήδησε στον τομέα των κατασκευών και των τεχνικών έργων, εργαζόμενος αρχικά ως χειριστής και τεχνίτης χωματουργικών, δομικών και ανυψωτικών μηχανημάτων.  Αργότερα δε, ως υπεύθυνος εργοδηγός σε διάφορα έργα σε πολλές περιοχές της Ελλάδος.
     Το 2008 μετακόμισε και κατοικεί στη Μεθώνη, ασχολούμενος παράλληλα με τον τουρισμό. Έχοντας γνώση στις οικοδομικές εργασίες και στη σύγχρονη δόμηση, σχεδίασε και κατασκεύασε ένα τουριστικό κατάλυμα υψηλών προδιαγραφών. Είναι μέλος της Ομοσπονδίας Ενοικιαζομένων δωματίων και διαμερισμάτων Νομών Πιερίας-Ημαθίας-Πέλλας και έχει ενεργό ρόλο στα τουριστικά δρώμενα στη Βόρεια Πιερία.
     Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Τερζίεβα και έχουν 2 τέκνα.
     Σε δήλωσή του ο κ. Σπανός ανέφερε:
     « Αγαπώ τον τόπο όπου ζω και μεγαλώνω τα παιδιά μου. Πιστεύω ότι είναι ένας ευλογημένος τόπος που με κατάλληλες προϋποθέσεις μπορεί να αναπτυχθεί σε διάφορους τομείς, ένας από τους οποίους είναι ο τουρισμός. Ασχολούμενος με τον τουρισμό εδώ και 15 χρόνια, Θέλω και πιστεύω ότι Μπορώ να συμβάλλω στην προσπάθεια που γίνεται την τελευταία τριετία για την τουριστική ανάπτυξη της Βόρειας Πιερίας. »

Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.