Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας –Τύπου
9/6/2022

Ακτές Δήμου Κατερίνης
Τοποθετούνται 40 νέα αποδυτήρια λουομένων

Η εξυπηρέτηση των λουόμενων που επιλέγουν τις ακτές του Δήμου Κατερίνης και η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελεί προτεραιότητα για το Δήμο Κατερίνης. Οι προετοιμασίες για τη θερινή περίοδο είναι στην τελική τους ευθεία και περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα παρεμβάσεων από την καθαριότητα και το πράσινο, έως τη βελτίωση των υποδομών.

«Σε συνεργασία με φορείς και επαγγελματίες του τουρισμού, βελτιώνουμε τις υποδομές ώστε οι επισκέπτες των ακτών μας να αποκομίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις. Οι εκτιμήσεις για τη φετινή χρονιά δείχνουν ότι η περιοχή μας θα υποδεχθεί μεγάλο αριθμό νέων τουριστών, καθώς και επισκεπτών που την επιλέγουν διαχρονικά. Τα έργα στο παραλιακό μέτωπο, αποτελούν προτεραιότητα για το Δήμο Κατερίνης», δήλωσε ο Δήμαρχος  Κώστας Κουκοδήμος.

Να σημειωθεί ότι σ’ αυτήν τη φάση, σε εξέλιξη είναι η τοποθέτηση αποδυτηρίων για τους λουόμενους, κατά μήκος του παραλιακού μετώπου. Τα νέα αποδυτήρια τοποθετούνται από το Δήμο, ενώ την πορεία υλοποίησης του έργου επέβλεψε ο αντιδήμαρχος Κοινοτήτων και Αυτεπιστασίας Γιώργος Κυριακίδης.

«Η τοποθέτηση 40 νέων αποδυτηρίων κατά μήκος του παραλιακού μετώπου, αποτελεί ακόμη ένα βήμα για την αναβάθμιση των υπηρεσιών προς τους λουόμενους που επιλέγουν τις ακτές μας» είπε ο κ. Κυριακίδης. Συνεχίζοντας, τόνισε οτι το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μόνο ένα από αυτά που βρίσκονται σε εξέλιξη στην ευρύτερη περιοχή και στόχο έχουν –πάντα σε συνεργασία με τους επαγγελματίες του τουρισμού- να ενισχύσουν την επισκεψιμότητα της, παρέχοντας κάθε διευκόλυνση στους επισκέπτες των ακτών μας.