Free cookie consent management tool by TermsFeed Αγιασμός εγκαινίων Εκλογικού Κέντρου Αιγινίου του συνδυασμού του Αν. Μανώλα “Θέλουμε και Μπορούμε” – OlymposPress.gr
Σε μια σεμνή τελετή πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 14-9-2023 ο Αγιασμός των Εγκαινίων του Εκλογικού Κέντρου Αιγινίου του συνδυασμού «Θέλουμε και Μπορούμε».
Ο Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού και εκ νέου υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μανώλας στο σύντομο χαιρετισμό του τόνισε ότι αν και η αρχική σκέψη ήταν, λόγω των καταστροφικών πλημμυρών στη Θεσσαλία, να μην πραγματοποιηθούν εγκαίνια, τελικά κρίθηκε ότι η Θρησκευτική τελετή του Αγιασμού ήταν επιβεβλημένη.
Αποφεύγοντας έντονες πολιτικές αιχμές είπε ότι  πρόθεση του συνδυασμού του είναι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου να ενημερώσει τους πολίτες του δήμου Πύδνας – Κολινδρού για τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης, για το έργο που έγινε στην τρέχουσα δημοτική περίοδο καθώς και για τα σχέδια για το μέλλον. 
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.