Free cookie consent management tool by TermsFeed Το βιογραφικό του Απόστολου Τζόβα – Υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την ΣΥΝΘΕΣΗ-Ε. Γερολιόλιος – OlymposPress.gr
Το βιογραφικό του Απόστολου Τζόβα – Υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την ΣΥΝΘΕΣΗ-Ε. Γερολιόλιος
Το βιογραφικό του Απόστολου Τζόβα
Υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με την ΣΥΝΘΕΣΗ-Ε. Γερολιόλιος

   Ο Απόστολος Γεωργίου ΤΖΟΒΑΣ γεννήθηκε στον Νέο Παντελεήμονα Πιερίας το 1988. Το 2005 τελείωσε με άριστα το Ενιαίο Λύκειο Λιτοχώρου. Από το 2005 έως το 2010 φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα Εφαρμοσμένης Πληροφορικής. Μιλάει αγγλικά και γερμανικά.
  Ασχολείται με την πολιτική από το 2014. Εξελέγη Περιφερειακός σύμβουλος για πρώτη φορά το 2014 στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με τον συνδυασμό Αλληλεγγύη του Απόστολου Τζιτζικώστα και μάλιστα εξελέγη πρώτος σε σταυρούς. Διακρίθηκε για την συμμετοχή του στην λειτουργία της Περιφέρειας καθώς και για το ενδιαφέρον που έδειξε από την θέση αυτή για τον τόπο καταγωγής του, τον Δήμο Δίου - Ολύμπου.
  Γνωρίζει από κοντά τα θέματα που αφορούν και τον αθλητισμό. Ασχολείται σαν αθλητής και από προσωπικό ενδιαφέρον με το ποδόσφαιρο και το τένις. Από το 2006 δραστηριοποιείται και σαν διοίκηση σε τοπικά ποδοσφαιρικά σωματεία.
  Στις περιφερειακές εκλογές του 2019 επανεκλέγεται πανηγυρικά και διακρίνεται για τον αγώνα του για την βελτίωση των υποδομών του Δήμου. Είναι ιδρυτικό μέλος του Πιερικού Οργανισμού Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής, (Π.Ο.Τ.Α.Π.) του οποίου διετέλεσε και πρώτος Πρόεδρος. Ενεργοποίησε δυναμικά τον ΠΟΤΑΠ, ο οποίος κατά την θητεία του και με πολλές προσωπικές πρωτοβουλίες ο Π.Ο.Τ.Α.Π επιτέλεσε ένα πολύ σημαντικό έργο προώθησης της τουριστικής εικόνας της περιοχής.  Διετέλεσε επίσης από το 2015 έως το 2017 μέλος του του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου, (ΟΡ.ΦΕ.Ο.).
  Κατά την διάρκεια των δύο θητειών του στην Περιφέρεια, εργάστηκε ακούραστα και μεθοδικά και σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς προώθησε μια πληθώρα έργων, από τα οποία κάποια ξεχωρίζουν ιδιαίτερα για την μόνιμη και διαχρονική αξία τους, όπως: Η αντιπλημμυρική θωράκιση του Πλαταμώνα, έργα οδοποιίας, ασφαλτόστρωσης και φωτισμού σε όλο τον νομό, αθλητικές εγκαταστάσεις όπως γήπεδα και κολυμβητήρια, Έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, Σημαντικό έργα προστασίας των ακτών και των παραλιών του νομού.
 Η συνολική του προσφορά στον Δήμο φάνηκε πολύτιμη διότι προώθησε έργα υποδομής που σχετίζονται με την ασφάλεια των δημοτών, την ποιότητα ζωής και την σωστή λειτουργία του Δήμου. ΤΟ 2022 παραιτείται από το αξίωμα του Περιφερειακού Συμβούλου για να ασχοληθεί από κοντά και πιο στενά πλέον με την Τοπική Αυτοδιοίκηση του πρώτου βαθμού.
  Ζει και εργάζεται στο Δήμο Δίου όπου και δραστηριοποιείται σαν επιχειρηματίας στον τουρισμό από το 2010. Ζει την καθημερινότητα και τα προβλήματα του δήμου από κοντά, εδώ και τριάντα χρόνια, τόσο σαν δημότης όσο και σαν επιχειρηματίας. Είναι παντρεμένος με την Ειρήνη Παπανικολάου και έχει ένα παιδί.
  Στις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου κατεβαίνει σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΣΥΝΘΕΣΗ του απερχόμενου Δημάρχου Ευάγγελου Γερολιόλιου. Δυνατός από την πολυετή και πετυχημένη εμπειρία του στην Περιφέρεια, με θέληση από το ενδιαφέρον του για τον Δήμο και με ενθουσιασμό από την αγάπη όλου του κόσμου, ζητάει την ψήφο των δημοτών, σαν άνθρωπος που αγαπάει τον τόπο του, σαν επιχειρηματίας που θέλει να δει τον Δήμο του να πάει μπροστά και σαν πολίτης που θέλει να δει τα πράγματα να προοδεύουν.
Οι δημοσιεύσεις αποτελούν δημιούργημα αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.