Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – Τύπου
01-02-2024

Κοπή πίτας διοίκησης – εργαζομένων στο Δημαρχείο
Ι.Ντούμος: Εργαζόμαστε ΜΑΖΙ με το προσωπικό του Δήμου για ένα καλύτερο Δήμο Κατερίνης

Με την ανταλλαγή ευχών και με αναφορά στους βασικούς στόχους για το 2024, έγινε σήμερα το μεσημέρι, η κοπή της πίτας του Δήμου Κατερίνης.
Την πίτα έκοψε ο Δήμαρχος, Ιωάννης Ντούμος, στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου. Σε σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος πέρα από τις καθιερωμένες ευχές για υγεία, ευτυχία  και καλοτυχία, ευχαρίστησε το προσωπικό του Δήμου που εργάζεται καθημερινά προς όφελος των δημοτών. Παράλληλα, όπως σημείωσε:
«Μαζί με εσάς τους εργαζόμενους, θα δουλέψουμε, θα προχωρήσουμε για να κάνουμε ό, τι καλύτερο για τους δημότες μας. Η πρώτη εικόνα που έχω από το προσωπικό του Δήμου είναι θετική. Για τη διοίκησή μας πρώτη προτεραιότητα αποτελεί η ασφάλεια και η υγιεινή των εργαζομένων και προς αυτή την κατεύθυνση εργαζόμαστε συντονισμένα. Σας θεωρώ συνεργάτες, η επιτυχία του έργου της διοίκησης περνά και από εσάς. Σας προτρέπω, με στόχο ένα καλύτερο Δήμο Κατερίνης, να είμαστε δίπλα στον πολίτη […]».
Στην εκδήλωση παρέστησαν Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, ειδικοί συνεργάτες του Δημάρχου, οι εργαζόμενοι του Δήμου, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του συλλόγου Δημοτικών υπαλλήλων Πιερίας, Ηλίας Πογιαρίδης κ.α.
Τέλος, συμβολικά ολιγοήμερη άδεια δόθηκε σε 5 τυχερούς εργαζόμενους που κληρώθηκαν από τους ονομαστικούς καταλόγους του προσωπικού.