Γιωργος Φαρμακης | «Πρωτια και στις...

Γιωργος Φαρμακης | «Πρωτια και στις 3 δημοτικες ενοτητες»

Ενότητα:

ΤΟΠΙΚΑ

SAM_3692 SAM_3686 SAM_3682 SAM_3673 SAM_3666

Στο εκλογικό κέντρο του «Συνδυασμού Ευθύνης» στο Λιτόχωρο

 

Πολύς κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Γιώργου Φαρμάκη που δέχθηκε τα «ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» για την ονομαστική του εορτή, στο εκλογικό κέντρο του «Συνδυασμού Ευθύνης». Οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού, καθώς και ψηφοφόροι κάθε ηλικίας ευχήθηκαν τα «ΧρόνιαΠολλά»στον υποψήφιο δήμαρχο.

Ο Γιώργος Φαρμάκης ανταποκρινόμενος στις ευχές όλων, αντεύχονταν υγεία και δύναμη για καλό αγώνα. Στον σύντομο χαιρετισμό του στους παρευσισκόμενους τόνισε: «Σας ευχαριστώ από καρδιάς. Η παρουσία σας μου δίνει δύναμη και κουράγιο. Να είστε σίγουροι για την πρωτιά του συνδυασμού μας και στις 3 δημοτικές ενότητες στις εκλογές της 18ης Μαΐου»

Οι ευχαριστίες του Γιώργου Φαρμάκη συνεχίστηκαν και σήμερα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

 

«Σας ευχαριστώ πολύ!

 

Ειλικρινά οι ευχές σας, με κάθε τρόπο επικοινωνίας, με συγκίνησαν και μου έδωσαν κουράγιο για να συνεχίσω με ακόμη μεγαλύτερη δύναμη τον προεκλογικό αγώνα! Ιδιαίτερες ευχαριστίες και σε αυτούς που έκαναν τον κόπο να έρθουν να μου ευχηθούν από κοντά στο εκλογικό μας κέντρο.

 

Αντεύχομαι υγεία και προκοπή σε όλους και σας ζητώ να είστε μαζί μου, να είμαστε όλοι μαζί στη νέα εποχή που ξημερώνει στο δήμο Δίου – Ολύμπου

 

 Καλό αγώνα σε όλους μας!»

σχολιαστε

Τα σχόλια αποτελούν προσωπική άποψη αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.

διαβαστε παρομοια