Αικατερινεια: «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΣΟΥΙΤΑ» με το Πειραικο...

Αικατερινεια: «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΣΟΥΙΤΑ» με το Πειραικο Φωνητικο Συνολο Libro Coro – Επετειακη συναυλια αυριο Σαββατο στις 20:30, Δημοτικη Κοινοτητα Κορινου – Αιθουσα Πολλαπλων Χρησεων

Ενότητα:

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ

Δήμος Κατερίνης
Τμήμα Επικοινωνίας – τύπου
18-11-2022

Αικατερίνεια: «ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΣΟΥΙΤΑ» με το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο Libro Coro

Επετειακή συναυλία
Αύριο Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 20:30, Δημοτική Κοινότητα Κορινού – Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Μουσική σύνθεση Δημήτρη Μηνακάκη
Κείμενα: Τζιμάρας Τζαννάτος
Διδασκαλία, Διεύθυνση: Ανθή Γουρουντή
Σκηνοθεσία: Λευτέρης Παπακώστας

Το Πειραϊκό Φωνητικό Σύνολο Libro Coro τιμώντας την μνήμη της Μικρασιατικής Καταστροφής, προσκεκλημένο του Οργανισμού Πολιτισμού (Ο.Π.Π.Α.Π.) του Δήμου Κατερίνης παρουσιάζει στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Αικατερίνεια 2022» την επετειακή «Μικρασιατική σουίτα», αύριο Σάββατο 19 Νοεμβρίου και ώρα 20:30 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δημοτικής Κοινότητας Κορινού σε διδασκαλία και διεύθυνση της μαέστρου Ανθής Γουρουντή.

Με αφετηρία τα  παραδοσιακά  τραγούδια της Μικράς Ασίας σε επεξεργασία για μικρό ορχηστρικό σύνολο και Μικτή χορωδία από τον διακεκριμένο συνθέτη Δημήτρη Μηνακάκη και σε κείμενα του βραβευμένου θεατρικού συγγραφέα Τσιμάρα Τζαννάτου  και σκηνοθεσία του  Λευτέρη Παπακώστα.
Μαζί με το Libro Coro  συμπράττουν: το μουσικό σύνολο Quarto Syllabus Ensemble, οι  ηθοποιοί Μαρία Καρακίτσου,  Τρύφωνας Ζάχαρης, ο τενόρος Φωτιάδης Αλέξανδρος,  και ο perfomer Σπύρος Μ. Παπαδόπουλος. Την φωνητική προετοιμασία έχει η Κλεοπάτρα Παπαχειμώνα, την κίνηση επιμελείται η Φιλιππία Κοντογιαννακοπούλου και την σκηνική αντιμετώπιση ο Σπύρος Γκέκας. Βοηθοί σκηνοθέτη Κατερίνα Παρισσινού, Μικαέλα Δανά.
Quarto Syllabus Ensemble
Βιολί:Ζήσιμος Σουλκούκης, Σταυρούλα Μέντη.
Βιόλα: Στέφανος Ρουντίν Μήλα
Τσέλο: Κλεοπάτρα Δαρδάλη  Πιάνο: Μαρία-Καλλιόπη Γκόλγκαρη

διαβαστε παρομοια