Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ...

Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ 25η ΜΑΡΤΙΟΥ

Ενότητα:

ΤΟΠΙΚΑ

@page { margin: 2cm } p { margin-bottom: 0.25cm; direction: ltr; line-height: 115%; text-align: left; orphans: 2; widows: 2 } a:link { so-language: zxx }

Με κάθε λαμπρότητα και επισημότητα και με την παρουσία πλήθος κόσμου, εορτάστηκε στην έδρα του Δήμου, το Λιτόχωρο, η εθνική επέτειος της 25ης Μαρτίου. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με Δοξολογία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, ενώ ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ηρώων. Στη συνέχεια, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των νεκρών πεσόντων, ενώ άγηματου Στρατού απέδωσε τιμές και η Φιλαρμονική του Δήμου ανέκρουσε τον εθνικό ύμνο.
Στεφάνια κατέθεσαν ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Κώστας Δημόπουλος, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Λιτοχώρου, Μαρία Γκρίνια, ο Διοικητής της XXIV ΤΘ Ταξιαρχίας, Ταξίαρχος Ιωάννης Δημητρέλλος, ο Διοικητής Α.Τ. Δίου – Ολύμπου, Ιωάννης Σαββίδης, ο Διοικητής Σταθμού Πυροσβεστικής Λιτοχώρου, Αναστάσιος Καρατζάς, εκπρόσωπος της Εθνικής Αντίστασης καθώς και εκπρόσωποι της Α΄ και Β΄ Εκπαίδευσης Λιτοχώρου. Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η Βουλευτής Πιερίας, Μπέττυ Σκούφα.
Ακολούθησε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση, στην κεντρική οδό του Αγ. Νικολάου, υπό τους ήχους του «Μακεδονία ξακουστή», από τη Φιλαρμονική του Δήμου και με το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.
Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, ο Δήμαρχος Δίου – Ολύμπου, Κώστας Δημόπουλος, παρέθεσε δεξίωση προς τιμήν των καλεσμένων και του κοινού, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Λιτόχωρο, 25 Μαρτίου 2019
Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

σχολιαστε

Τα σχόλια αποτελούν προσωπική άποψη αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.

διαβαστε παρομοια