Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΣΤΟ 15ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ-ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
  Με τον καθιερωμένο αγιασμό εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, υποδέχθηκε το εκπαιδευτικό προσωπικό του 15ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Σχολείου Κατερίνης τις μαθήτριες και τους μαθητές, καθώς και τους γονείς και κηδεμόνες.
  Με ζωγραφισμένη την έκφραση στα πρόσωπά της, η μαθητική κοινότητα συνάντησε και πάλι μετά τις θερινές διακοπές τις συμμαθήτριες και τους συμμαθητές, γνώρισε τα «πρωτάκια» και όλοι μαζί ξεκινούν πλέον τη νέα σχολική χρονιά 2022-2023.
  Τον αγιασμό τέλεσε ο πατέρας Χρήστος Αποστολός, ενώ στη συνέχεια ο διευθυντής του 15ου Δημοτικού Σχολείου, Κωνσταντίνος Παπανικολάου και η προϊσταμένη του αντίστοιχου Νηπιαγωγείου, Κατερίνα Γελαστοπούλου, καλωσόρισαν παιδιά και γονείς, ευχήθηκαν ευόδωση των στόχων, επιτυχή ολοκλήρωση της εκπαιδευτικής χρονιάς και ενημέρωσαν για τα διαδικαστικά της λειτουργίας του σχολείου.
  Η εκπαιδευτικός. Κατερίνα Μιχαλοπούλου στη συνέχεια ανέγνωσε την σχετική εγκύκλιο της Υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, ενώ χαιρέτησαν την τελετή ο Δημοτικός Σύμβουλος Κατερίνης, Αθανάσιος Αναγνώστου, από μέρους του Δήμου Κατερίνης και εκ μέρους του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, η Ευαγγελία Σαλτσίδου.  
   
Ρεπορτάζ: Περικλής Χατζηγιάννης