Μια ομορφη μελωδικη βραδια απο τη...

Μια ομορφη μελωδικη βραδια απο τη Δημοτικη Χορωδια Λιτοχωρου “Ιωαννης Σακελλαριδης”.

Ενότητα:

ΑΘΛΗΤΙΚΑ


Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα, η Δημοτική Χορωδία Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης” παρουσίασε την Χριστουγεννιάτικη συναυλία της στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Λιτοχώρου. Με την έναρξη της εκδήλωσης έκαναν σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Χορωδίας μας Παναγιώτης Χρυσικός και ο αναπληρωτής Δήμαρχος Δήμου Δίου-Ολύμπου Νίκος Λάππας, ενώ την παρουσίαση έκανε η Βάσω Μπελέμη.
Αρχικά εμφανίστηκε το Παιδικό Τμήμα της Χορωδίας μας, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Μπελογιάννη και με την συνοδεία βιολιού από την Μαρίκα Φωτοπούλου. Οι μικροί μας φίλοι τραγούδησαν κάλαντα κι άλλα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ενώ με τα κόκκινα Αγιοβασιλιάτικα σκουφάκια τους ενθουσίασαν το κοινό με τις γλυκές φωνούλες τους.
Στη συνέχεια εμφανίστηκε το μουσικό σύνολο “De Profundis”της Εστίας Πιερίδων Μουσών, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Ευθύμη Μαυρίδη, όπου τραγούδησαν με τις υπέροχες φωνές τους κλασσικούς ξένους ύμνους.
Και τέλος εμφανίστηκε το Τετράφωνο Τμήμα της Χορωδίας μας, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Ευθύμη Μαυρίδη. Στο πρώτο μέρος τραγούδησαν παραδοσιακά κάλαντα από διάφορες περιοχές, ενώ στο δεύτερο μέρος παρουσίασαν το έργο “Χριστός Γεννάται δοξάσατε”. Συμμετείχε η υψίφωνος Βασιλική Βαϊούλη και την ανάγνωση των κειμένων έκανε ο Ιωάννης Τσίντσιφας. 

΄Επαιξαν οι μουσικοί:
Αλέξανδρος Γιαγκούσης      φλάουτο
Χρυσούλα Γιαννικώτσιου    πιάνο
Γεώργιος Γκουτζαμάνης      κλαρινέτο
Χρήστος Γκρούτας              βιολοντσέλο
Αθανάσιος Χαρίσης             βιολί
΄Ηταν μιά όμορφη μελωδική βραδιά που μας έβαλε όλους στο κλίμα των Αγίων ημερών που περιμένουμε.   

 Το  Δ.Σ.
της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου

  “Ιωάννης Σακελλαρίδης”

σχολιαστε

Τα σχόλια αποτελούν προσωπική άποψη αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.

διαβαστε παρομοια