Ενημερωτικη Συναντηση Με Τους Ανταποκριτες Της...

Ενημερωτικη Συναντηση Με Τους Ανταποκριτες Της Π.Ε. Φθιωτιδας Διοργανωνει Ο ΕΛ.Γ.Α., Στη Λαμια Με Αντικειμενο: «Η Ασφαλιση και η Προστασια της Αγροτικης Δραστηριοτητας και οι Προοπτικες της»

Ενότητα:

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

Ενημερωτική συνάντηση των ανταποκριτών του ΕΛ.ΓΑ. της Π.Ε. Φθιώτιδας πρόκειται να πραγματοποιήσει ο ΕΛ.Γ.Α. στο πλαίσιο των αντίστοιχων συναντήσεων που έχουν πραγματοποιηθεί σε αρκετές περιοχές της επικράτειας και έχουν ως σκοπό την ενημέρωση όλων όσων εμπλέκονται με τον θεσμό των γεωργικών ασφαλίσεων σχετικά με την αγροτική δραστηριότητα.
Η συνάντηση των ανταποκριτών του ΕΛ.Γ.Α. με θέμα «Η ασφάλιση και η προστασία της αγροτικής δραστηριότητας και οι προοπτικές της», θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016 και ώρα 10:00, στη Λαμία, στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων, οδός Λεωνίδου 9 – 11. Στη συνάντηση θα παρευρεθούν στελέχη της Κεντρικής Διοίκησης και του Υποκαταστήματος Λαμίας, καθώς και ο Αντιπρόεδρος του ΕΛ.Γ.Α. κύριος Ζαννιάς Αθανάσιος.
Στη συνάντηση αυτή, οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν σχετικά με τον ρόλο και τη συμβολή τους στο έργο του ΕΛ.Γ.Α., καθώς και για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, όπως ο Κανονισμός Ασφάλισης Φυτικής Παραγωγής και Ζωικού Κεφαλαίου του ΕΛ.Γ.Α., η Δήλωση Καλλιέργειας Εκτροφής και οι Κρατικές Οικονομικές Ενισχύσεις. Επίσης, κατά τη διάρκεια της συνάντησης πρόκειται να γίνει παρουσίαση της εφαρμογής του καινούργιου διαδικτυακού συστήματος διαχείρισης ασφαλιστικής διαδικασίας του ΕΛ.Γ.Α.

σχολιαστε

Τα σχόλια αποτελούν προσωπική άποψη αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.

διαβαστε παρομοια