ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ...

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΑ – ΜΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ «ΟΤΑΝ Η ΣΚΗΝΗ ΠΛΗΜΜΥΡΙΖΕΙ ΜΕ ΦΩΣ».

Ενότητα:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

 


Α’ Βραβείο για το βιβλίο «Όταν η σκηνή πλημμυρίζει με Φως!» από την Ένωση Ελλήνων Λογοτεχνών, στην κατηγορία παιδικού θεατρικού έργου του Πανελλήνιου και Παγκύπριου λογοτεχνικού διαγωνισμού 2017. Η τελετή βράβευσης έγινε την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στην αίθουσα ΧΑΝ (Ακαδημίας 36, Αθήνα). 

Η συγκίνησή μου και η χαρά μου είναι μεγάλη για την τιμητική αυτή διάκριση από το αρχαιότερο ελληνικό λογοτεχνικό σωματείο που μεταξύ των ιδρυτικών του μελών συγκαταλέγονται: ο Κωστής Παλαμάς, ο Γ. Δροσίνης, ο Γ. Βυζιινός, ο Άγγελος Σικελιανός, ο Ζαχαρίας Παπαντωνίου … και άλλοι σημαντικοί δημιουργοί της ελληνικής λογοτεχνίας. Αφιερώνω το βραβείο μου αυτό σε όλα τα παιδιά του Τμήματος Προσχολικής Αγωγής Δήμου Δίου Ολύμπου που όλα αυτά τα χρόνια χρωμάτισαν την ψυχή μου με τα πινέλα της έμπνευσης και της δημιουργίας και ήταν τα πρώτα που ζωντάνεψαν τις ιστορίες του βιβλίου επάνω στη σκηνή!!!

σχολιαστε

Τα σχόλια αποτελούν προσωπική άποψη αυτού που τα γράφει και το OlymposPress.gr διατηρεί το δικαίωμα διαγραφής τους χωρίς προειδοποίηση αν αναφερθεί ότι προσβάλλουν ή είναι αντίθετα στον νόμο.

διαβαστε παρομοια