εργα μικρης κλιμακας στον Παντελεημονα.

εργα μικρης κλιμακας στον Παντελεημονα.

Ενότητα:

ΤΟΠΙΚΑ

Τα έργα βελτίωσης μικρής κλίμακας, που αποσκοπούν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Κώστας Δημόπουλος. Τα έργα αυτά εκτελούνται με γοργούς ρυθμούς τις μέρες αυτές στους οικισμούς του Νέου Παντελεήμονα από το Δήμο Δίου – Ολύμπου, υπό τη στενή επίβλεψη του αντιδημάρχου Δημήτρη Γουλάρα, σε εφαρμογή του προγράμματος τοπικών δράσεων που είχε καταρτίσει ο αείμνηστος Πρόεδρος της Τ.Κ. Νέου Παντελεήμονα Διονύσης Αγοραστός κατά την ανάληψη των καθηκόντων της Νέας δημοτικής αρχής, σε συνεργασία με τους τοπικούς συμβούλους Διονύση Παπαγεωργίου και Δημήτρη Κακοσούλη.

Ειδικότερα στη είσοδο των Κοιμητηρίων διαμορφώνεται χώρος στάθμευσης αυτοκινήτων εκτάσεως περίπου 2 στρεμμάτων, ενώ ανάσα θα δώσει στους επισκέπτες του Παραδοσιακού Οικισμού του Παλαιού Παντελεήμονα η δύσβατη βόρεια είσοδος, από την πλευρά της Σχολής Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, όπου γίνεται συντήρηση όλου του δικτύου με επίστρωση τσιμέντου στο ανηφορικό τμήμα της διαδρομής μήκους περίπου 200 μ. και τοποθέτηση οχετών. Έτσι ο δρόμος γίνεται προσπελάσιμος από επιβατικά αυτοκίνητα. 
Θα ακολουθήσει, πέραν των άλλων, η κατασκευή πεζοδρομίου και συντήρηση της ασφαλτόστρωσης στην Παραλία Παντελεήμονα, από το camping «Εσπερίδες» μέχρι το ύψος της παλιάς σήραγγας, και, επίσης, συντήρηση του ασφαλτοτάπητα στις καθέτους προς την ακτή. 

Το Γραφείο Τύπου και Ενημέρωσης

διαβαστε παρομοια

Διαβάστε περισσότερα στην ενότητα ΤΟΠΙΚΑ