Μεγάλη μουσική εκδήλωση με καταξιωμένους ντόπιους καλλιτέχνες του καλού τραγουδιού διοργανώνει η γραμματεία Πιερίας του ΠΑΜΕ, μαζί με της αγωνιστικές αντιμονοπωλιακές συσπειρώσεις της ΠΑΣΥ – ΠΑΣΕΒΕ – ΟΓΕ.  
Μια αξιόλογη πρωτοβουλία του ΠΑΜΕ, γιατί όταν σμίγει το τραγούδι με τον αγώνα, τότε ο κόσμος είναι πιο σίγουρος, τότε η ελπίδα θεριεύει και προχωράει μπροστά μαζί με τα ανυπότακτα πλήθη για να νικήσει.
Η αγωνιστική αυτή μουσική εκδήλωση, θα αποτελέσει ακόμα ένα βήμα στην παραπέρα οργάνωση, συσπείρωση λαϊκών δυνάμεων, ενάντια στις πολιτικές του κεφαλαίου, στις πολιτικές φτωχοποίησης  – εξαθλίωσης του λαού για να ανακάμψουν τα κέρδη των λίγων, ενάντια στις οικονομικές κρίσεις του συστήματος που γεννούν τους πολέμους, τους πρόσφυγες και μετανάστες.
Κόντρα στην μοιρολατρία, την ηττοπάθεια, την κοινωνική αδράνεια, να απαντήσουμε με οργανωμένο συλλογικό αγώνα, με λαϊκό ενθουσιασμό για το δίκιο του αγώνα, με λαϊκή πάλη μέχρι την τελική νίκη, για την αξιοπρέπεια, την ζωή,  την λαϊκή ευημερία και κοινωνική πρόοδο, χωρίς πολέμους και εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο.
Τραγουδάμε και αγωνιζόμαστε το μήνυμα του ΠΑΜΕ, των αγωνιστικών αντιμονοπωλιακών συσπειρώσεων της ΠΑΣΥ – ΠΑΣΕΒΕ – ΟΓΕ, γιατί ότι θα αφήσει όρθιο η ιμπεριαλιστική τους ειρήνη, θα το ισοπεδώσουν οι ιμπεριαλιστικοί πόλεμοι τους αν δεν τους σταματήσουμε.
 Η βαρβαρότητα που ζούμε σήμερα δεν μπορεί να είναι το μέλλον του λαού μας, των λαών του  κόσμου, που θα τελματώνουν κοινωνικά οι λαοί, στο όνομα της ανταγωνιστικότητας, των κερδών των λίγων, των κεφαλαιοκρατών, των πολιτικών διεξόδων από την κρίση και οικονομική ύφεση προς όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων, των μονοπωλίων.
Αυτή η στρατηγική του καπιταλιστικού δρόμου ανάπτυξης δεν έχει να δώσει τίποτα θετικό στους λαούς του κόσμου και κατά συνέπεια στον λαό μας, παρά μόνο φτώχεια, εξαθλίωση, ανασφάλεια, αβεβαιότητα, οικονομικές κρίσεις, πολέμους.
Για αυτό τα σμιλευμένα τραγούδια από τους έγνοιες του λαού μας,  του πόθους και τους καημούς του, τους αγώνες του για μια καλύτερη ζωή, να αποτελέσουν ανάσα αισιοδοξίας και ελπίδας, σε μια εποχή που την στατικότητα και ακόμα χειρότερα την κοινωνική  οπισθοδρόμηση την μεταμφιέζουν σε πρόοδο,  την πνευματική πενία δείγμα πολιτισμού, για την χειραγώγηση του λαού, σε κατεύθυνση συμβιβασμού και υποταγής.
Για αυτό κάθε εργαζόμενος, νέα – νέος, άνεργοι, συνταξιούχου, καλλιεργητές της γης, μικρομεσαίοι παραγωγοί, αυτοαπασχολούμενοι, μικροί καταστηματάρχες, επαγγελματίες, έχουν θέση στην μεγάλη μουσική εκδήλωση του  ΠΑΜΕ, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου, στις 8 το απόγευμα, στην κεντρική πλατειά της Κατερίνης.
Καταξιωμένοι ντόπιοι καλλιτέχνες ενώνουν την φωνή τους με τον λαό της περιοχής τους, τον λαό του νομού μας, με τους αγώνες του, της έγνοιες και τα προβλήματα του.
 Γινόμαστε όλοι μαζί ένα, δυναμώνουμε, αγωνιζόμαστε, διεκδικούμε, αντεπιτιθόμαστε για την ζωή που μας αξίζει, την κοινωνική ευημερία και κοινωνική πρόοδο.
Όλες και όλοι στην  μεγάλη μουσική εκδήλωση του ΠΑΜΕ, την Παρασκευή  9 Ιουνίου, στις 8 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Κατερίνης.
Σαββίδης Παναγιώτης

Μέλος του Δ.Σ. Οικοδόμων Κατερίνης με το ψηφοδέλτιο  “Εργατική ταξική ενότητα” που στήριξε το ΠΑΜΕ